Descargar EBOOK Curs de feminisme per a microones autor NATZA FARRE gratis online


Descargar EBOOK Curs de feminisme per a microones autor NATZA FARRE gratis online Título Del Libro: Curs de feminisme per a microones
ISBN 13: 9788416154869
Idioma del libro: ES
El editor: ARA LLIBRES
El tamaño del archivo: 6.25 Mb
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: NATZA FARRE

Read full description of the books:Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor. Imprescindible, urgent i en vena. Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i, també, humor, ironia i un punt de sarcasme. Una obra necessària que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política...– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones. Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.«El pitjor que ens pot passar no és que se’ns escampi el rímel o se’ns trenqui un taló justament quan sortim de casa. El pitjor que ens pot passar és continuar com estem, com a dones.»


El autor es NATZA FARRE escribió un interesante libro titulado Curs de feminisme per a microones. El libro de la publicó la editorial ARA LLIBRES, y en este momento por el libro de Curs de feminisme per a microones PDF ISBN (9788416154869) es necesario pagar 17.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Curs de feminisme per a microones EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor NATZA FARRE, que te pueden gustar, igual que el libro de Curs de feminisme per a microones EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Curs de feminisme per a microones EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Curs de feminisme per a microones PDF
Descargar en EPUB Curs de feminisme per a microones EPUB
Descargar en DOC Curs de feminisme per a microones DOC
Descargar en TXT Curs de feminisme per a microones TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Curs de feminisme per a microones


Juan

El mejor entre los

Nicolas

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Marina

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Aitor

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Irene

Este libro vale la pena leer!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Curs de feminisme per a microones autor NATZA FARRE gratis online

PDF: curs-de-feminisme-per-a-microones.pdf Curs de feminisme per a microones PDF
EPUB: curs-de-feminisme-per-a-microones.epub Curs de feminisme per a microones EPUB
DOC: curs-de-feminisme-per-a-microones.doc Curs de feminisme per a microones DOC
TXT: curs-de-feminisme-per-a-microones.txt Curs de feminisme per a microones TXT