Descargar EBOOK Manifest contra el desencis autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Manifest contra el desencis autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Manifest contra el desencis
ISBN 13: 9788416163182
Idioma del libro: ES
El editor: DOCUMENTA BALEAR
El tamaño del archivo: 723 Kb
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: VV.AA.

Read full description of the books:Vint-i-quatre propostes per construir un futur millor per a les Illes Balears.

Com podem canviar la societat per fer-la justa, lliure i solidària? Com podem posar fi a l’hegemonia de la dreta? Com podem crear una majoria social a favor de polítiques profundament esquerranes i transformadores? Com hauríem de conformar-la? Com s’hauria d’estructurar i organitzar? Quins eixos de treball comuns s’hi haurien de prioritzar? Quin rol hi haurien de tenir els moviments socials? Personalitats d’ideologies i trajectòries diverses intenten satisfer aquestes preguntes i moltes altres al llarg d’aquest assaig a fi i efecte de construir un futur millor per a les properes generacions de les Illes Balears.

En aquest assaig col·lectiu, hi participa una representació diversa de la societat illenca d’esquerres. Així, hi ha personalitats del món de la recerca, com els filòlegs Isidor Marí i Bernat Joan (exmilitant d’ERC i exeurodiputat), els professors de la Universitat de les Illes Balears Bernat Riutort, Joaquín Valdivielso i Laura Camargo (militant de l’esquerra anticapitalista), i el sociòleg Antoni Tarabini. En aquesta línia, també hi col·laboren militants de diferents partits polítics progressistes, com Celestí Alomar, exconseller de Turisme pel PSOE (1999-2003); Alejandro Aparicio, candidat d’Esquerra Unida al Congrés dels Diputats (2011); Joan Lladó, president d’Esquerra Republicana-Mallorca, i Antoni Verger, regidor a l’Ajuntament de Palma pel PSM i la coalició MÉS. Així mateix, hi ha un espai per a l’opinió de militants procedents de candidatures locals com Lluís Enric Apesteguia, de l’Agrupació Deià; Josep Carreres, de l’Entesa de l’Esquerra de Ferreries; Joan Colom, d’Independents de Sencelles i Biniali; Amadeu Corbera, d’Esquerra Oberta de Bunyola; José Luis, Pepe, García, d’Alternativa per Pollença, i Guillem Ramis, d’Esquerra de Santa Maria. Finalment, des de l’activisme social s’hi recullen les veus de Biel Caldentey (secretari general de l’STEI-Intersindical); la Coordinadora Llibertària de Mallorca; Lluc Gayà (militant d’Endavant OSAN); Jaume Mateu, president de l’Obra Cultural Balear (OCB); Marcel Pich (músic i periodista); Margalida Ramis, portaveu del Grup d’Ornitologia Balear i Defensa de la Natura (GOB) i Sara Rivera (activista feminista).


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Manifest contra el desencis. El libro de la publicó la editorial DOCUMENTA BALEAR, y en este momento por el libro de Manifest contra el desencis PDF ISBN (9788416163182) es necesario pagar 13.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Manifest contra el desencis EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Manifest contra el desencis EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Manifest contra el desencis EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Manifest contra el desencis PDF
Descargar en EPUB Manifest contra el desencis EPUB
Descargar en DOC Manifest contra el desencis DOC
Descargar en TXT Manifest contra el desencis TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Manifest contra el desencis


Daniel

Pesado libro, claramente no es para todos.

Adrian

Honestamente la impresión de doble

Rocio

Es difícil para mí llamar a este libro "best seller", pero leer es interesante.

Raul

El mejor entre los ordenadores portátiles

Lucia

Simplemente un libro estupendo)
Añadir comentario
Descargar EBOOK Manifest contra el desencis autor VV.AA. gratis online

PDF: manifest-contra-el-desencis.pdf Manifest contra el desencis PDF
EPUB: manifest-contra-el-desencis.epub Manifest contra el desencis EPUB
DOC: manifest-contra-el-desencis.doc Manifest contra el desencis DOC
TXT: manifest-contra-el-desencis.txt Manifest contra el desencis TXT